"Доволен съм от изборите. При този „хейт”, при това участие на президента, даже ми е много драго за Асеновград, където отидоха и Радев и Корнелия и ги бихме с над 1000 гласа – при прякото участие на президента. Въпреки всичко благодаря на хората, че не се подведоха по тази злоба, по тази жлъч и всичко останало". Това каза премиерът Бойко Борисов при проверката на ремонтирани пътища в Габрово и Севлиево
 
 

Проверих изграждането на обходния път на Габрово. Това е грандиозен проект не само за града, но и за Северна България,...

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 27 май 2019 г.


„Очевидно е, че беше силно преувеличена ролята на Цветанов. Този залп срещу него, така че без него едва ли не ще спечелят изборите. Видяхте, изтеглих го назад, структурите си работят, евродепутатите са ни в пъти, в класи по-добри от тези  от другата страна. Те една европейска тема не повдигнаха, така че тези момчета и момичета показаха и компетентност  и знания и са все млади хора. Освен това от резултатите от изборите виждам, че в големите градове ГЕРБ продължава да е първа политическа сила, сред най-младите, хората в средната възраст. Говорихме с Горанов, че за българите в чужбина можем да направим малко повече и то в образованието”, каза той.

 

Финансовият министър Владислав Горанов коментира предложената от МС фиксирането на партийните субсидии за глас на 11 лв. „Коригираме закона, така че да отговаря на обществените очаквания и на това, което винаги  е било справедливо – размерът, определен в Закон за бюджета, да се получава точно. Предлагаме от 26 май 2016 г. субсидията да бъде фиксирана, така че да е 11 лева и да няма съмнение как се определя”, каза Горанов.

 

Министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, заместник-министър Николай Нанков и финансовият министър Владислав Горанов проверяват ремонтираните пътища в Габрово и Севлиево. Премиерът Борисов пътува към ремонтираните участъци с автомобил, управляван от него, заедно с тримата министри. 
"Правим ремонтите по работещи градове. Нова техника, отлична работа, добре работят", заяви премиерът.
 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 27 май 2019 г.

Борисов пристига изненадващо в Габрово

 

Изграждане на инфраструктурни обекти в Габрово

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 27 май 2019 г.
„Движим се за Габрово, по второкласен път II-44, малко над 27 км разделен на два участъка. Изцяло европейско финансиране, по ОП „Региони в растеж“. Миналата година март месец стартираха ремонтните дейности“, каза още Нанков.
БГНЕС