Лидерът на ГЕРБ заяви, че не познава Ивайла Бакалова
“Още преди изброите казах, че най-доброто е експертно широко правителство, ако не стане между първите две партии. Мария Габриел и Денков водят преговори, мисля че са много близко до взимане на решения, но все пак докато всичко не договорят, нищо не е договорено”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Денков: Преговорите за кабинет продължават, за МВР се търси експерт (ВИДЕО)


“Ние не сме предложили експерти. Партията на ПП искат сами да си носят отговорност с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, това е тяхно право. Нека всички да предложат експерти”, каза още Борисов.

Ивайла Бакалова: Няколко пъти хора от близкия кръг на Борисов идваха да ме предупреждават

"Много е тежко бремето, предстоят тежки решения. Не може да тежи на плещите на една партия, те имат високо самочувствие", заяви той.

На въпрос за разпитите на бившия модел Ивайла Бакалова за аферата "Барселонагей", той заяви: "Аз не я познавам тази жена. Никъде по никакъв начин не съм срещал с нея. Оставате ме - от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Стана модерно да се говори така след съдебната реформа", коментира лидерът на ГЕРБ. "Как може да знае нещо за мен, след като познава, поне футбол да сме играли", пошегува се накрая Борисов.
БГНЕС