Борисов: Няма да кажа публично, че подкрепям Беронов
Борисов: Няма да кажа публично, че подкрепям Беронов / netinfo

Публично няма да кажа, че подкрепям Беронов, защото това означава да се наредя в един отбор с далавераджиите Костов, Атанасов и Праматарски. Това заяви столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Беронов знае, че може да разчита на мен и с времето ще го докажа, каза кметът на София Бойко Борисов. Костов, Атанасов и Праматарски са рекетьори и колкото по-бързо Неделчо Беронов махне тези хора от обкръжението си, толкова по-бързо шансовете му за успех ще нараснат, допълни Борисов. Според неформалния лидер на ГЕРБ това са хората, които са настоявали за сделката – подкрепа за Беронов срещу изтегляне на иска за отстраняване от кметското място. Неделчо Беронов им даде урок на един мъдър човек. „Когато той пожелае, може да получи подкрепата ми и да работи добре с мен”, каза Борисов.

Кметът на София откри днес и ремонтирания бул. “Александър Стамболийски” в отсечката от църквата “Св. Неделя” до бул. “Христо Ботев”. Този участък на „Ал. Стамболийски” е включен в програмата на Столична община за рехабилитация на основни пътни артерии в София. За финансовото обезпечаване на ремонтите общината изтегли заем в размер на 20 млн. лв.