Борислав Михайлов купил от Цеци Красимирова контрабандно Ауди
Борислав Михайлов купил от Цеци Красимирова контрабандно Ауди / netinfo

Манекенката Цеци Красимирова е продала на президента на БФС Борислав Михайлов автомобила "Ауди" А8, който антимафиотите в Благоевград конфискуваха през декември 2007 година. Този факт е установен по време на воденото разследване на канала за трафик на луксозни лимузини от Западна Европа в България.

"Ауди"-то е внесено от убития в Холандия бизнесмен Константин Димитров - Косьо Самоковеца. Скоро след минаването на автомобила през ГКПП „Кулата” с фалшиви митнически документи, скъпоструващата кола е продадена на футболния президент Борислав Михайлов от Цеци Красимирова, разкриха за Дарик от службата за "Борба с организираната престъпност" в Благоевград.

В началото на декември, миналата година, хора от МВР предупредили шефа на Българския футболен съюз, че се готви конфискация на "Ауди"-то и той само за две седмици препродал автомобила на мъж от района на Кърджали, коментират антимафиоти, водили разследването.

До този момент не е образувано наказателно производство срещу Борислав Михайлов, според дознатели, които на 9 септември разпитали при пълна секретност като свидетели Борислав Михайлов и Цеци Красимирова. Делото все още се води срещу неизвестен извършител.