Борис Бонев
Борис Бонев / БГНЕС
Като екип сме изключително щастливи от първите резултати. Все пак нека изчакаме и крайното преброяване. Разбира се, целта ни беше да достигнем до балотаж“. Това коментира пред БГНЕС кандидатът на „Спаси София“ за столичен кмет и общински съветник Борис Бонев.

„Искам да благодаря на всеки един, който припозна истинската промяна в наше лице. На всеки, който каза край на досегашния начин на водене на политика и най-важното – отношение към гражданите“, обясни кандидатът на „Спаси София“.

„Гарантирам на всички, които са гласували за мен и не само, че с нашето участие на изборите и успехът, който ще постигнем към момента, ще имаме двама общински съветници. Хората ще имат глас в общината, за това София да се развива, а не за излишно политиканстване“, каза Бонев.

Изключително съм щастлив, че успяхме да променим начина, по който се води кампанията в София и обърнахме фокуса – върху проблемите и решенията, а не върху празните политически говорения“, добави той.

„Доволни сме от резултата. Той беше постигнат на цената на много труд, желание и силна мотивация да променим София. Така, че ние сме благодарни за всеки един глас“, бяха първите думи на Борис Бонев.
БГНЕС