Не искам да чувам и виждам кмета на Трън, заяви премиерът Бойко Борисов пред NOVA.

Как "дете блъсна джип" и защо свидетелите на случая получили амнезия? (ВИДЕО)

Острата реакция е в отговор на историята как преди месеци кметът на Трън Станислав Николов блъска с джипа си 6-годишно момче. Заради инцидента малкият Ивайло остава без далак и половин черен дроб.

Според първоначалното заключение на разследващите, детето само се е ударило в колата. Това твърди и самият Николов.

Майката на блъснатото в Трън дете проговори (ВИДЕО)

Главният прокурор Сотир Цацаров обаче вече прехвърли делото на друга прокуратура.

"Когато разбрах, помолих главния прокурор, разбра ме, прехвърли делото от Трън в Перник и ще се проведат отново всички възможни експертизи. Когато говорих с главния прокурор. В случай чуках на отворена врата. Когато говорих с главния прокурор, той ми кажа, че делото вече му е на бюрото и го препраща на друго място", заяви Борисов.

Кметът на Трън разказа своята версия за блъснатото дете (ВИДЕО)

"Много се подразних като слушах как кмета на Трън обяснява как щял да съди телевизии и нямало да говори. Първо. Ти си публична фигура, когато те питат, ще излезеш и ще кажеш какво мислиш, а не след пет дни да обясняваш кой е луд и кой не е. На всеки може да му се случи някаква неприятност на пътя. Посипи си главата с пепел, иди при тази жена, направете всичко възможно. И партията щеше да даде пари за лечението на детето. Не искам да го чувам и да го виждам", коментир още премиерът.

Източник: nova.bg