Бизнесменът Александър Занев бе убит в столицата
Бизнесменът Александър Занев бе убит в столицата / снимка: DarikNews
Бизнесменът Александър Занев е убит в столицата
19647
Бизнесменът Александър Занев е убит в столицата
  • Бизнесменът Александър Занев е убит в столицата

44-годишният съсобственик на веригата „Софийска баница" Александър Занев беше убит в столичния квартал „Бояна". Занев е имал и охранителна фирма. Инцидентът е станал малко преди 19.00 часа на улица „Бял равнец"  в квартал „Бояна". Мъжът е бил прострелян в главата, докато е управлявал джипа си „Сузуки Витара", минути преди да го паркира между две кооперации в столичния квартал. Александър Занев е починал почти веднага от раните си.

Сигналът за стрелбата е подаден в полицията около 19.00 часа. На мястото са изпратени няколко патрули на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Александър Занев няма криминални регистрации. Той е един от съсобствениците на известната верига „Софийска баница". От полицията заявиха, че нямат данни бизнесменът да е бил заплашван, няма и данни той да се е занимавал с незаконна дейност.

На 8 май отново в квартал „Бояна" беше застрелян 16-годишният Емил Николов, а 29-годишният Александър Христов беше тежко ранен, след като неизвестен открит стрелба с автомат „Калашников" по автомобила им. Все още няма задържани за този инцидент.

 

Бизнесменът Александър Занев бе убит в столицата
netinfo