Бебе в екипите на Дарик Варна и Бургас
Бебе в екипите на Дарик Варна и Бургас / netinfo

Точно в 11:25 се роди Рая Стелиян Донева - плод на любовта на Дарик екипите във Варна и Бургас. Майката - Силвия Ботева, рекламен мениджър на Дарик радио Бургас, и бащата - Стелиян Донев, тонрежисьорът на Дарик Варна, съобщиха за Дарик в новинарски стил, че малката госпожица е с перфектни мерки. Тежи 3,150кг и е висока цели 50см. Щастливата новина за броени минути обиколи България (нали става дума за радио-бебе), даже прехвърли границите на страната, тъй като единият дядо на Рая работи в Германия.

Щастливите родители - Силвия и Стелко - се запознаха на 21 януари 2005 година в Казанлък, където голямото Дарик радио отпразнува 12-ия си рожден ден. Любовта между тях пламна от пръв поглед и може би защото беше Бабинден, съдбата ги беляза да имат и наследник.

Рая проплакала съвсем музикално, твърдят свидетелите на нейното появяване на бял свят. Явно е наследила музикалния слух на баща си. А часът на раждането й също не е случаен - точно в 11:25 свършва един от най-скъпите рекламни прозорци в ефира на Дарик радио. Подходящ дебют в живота на дъщеря на тонрежисьор и рекламен специалист.

В ролята на седемте орисници пожелаваме на малката Рая:

Да е много здрава и да има дълъг и щастлив живот!

Късметът да бъде навсякъде с нея!

Да е умна и любознателна!

Да е красива, усмихната и чаровна!

Да й се падне най-хубавият принц!

И... никакви вретена да не помрачават живота й!

Специални благодарности на медицинския екип от Майчин дом Варна от името на Силвия, Стелиян, техните роднини, приятели и колеги. На Д-р Наталия Юдова, д-р Анна Атанасова, анестезиолога д-р Мичоров и акушерките Дани Шопова и Христина Стоянова. На тях дължим щастливото събитие на 15 септември.