Бандата на Стойчо Лудия създадена по силов начин
Бандата на Стойчо Лудия създадена по силов начин / netinfo

Стойчо Лудия държал хората си чрез псисихически тормоз и налагане на силови методи, сочат данните от полицейското разследване. От Областна дирекция „Полиция” - Бургас съобщиха, че така за кратко време Стойчо Калоянов е успял да овладее част от наркопазара, афиширайки, че е „новият бос” по морето и че е заместил Димитър Желязков–Очите.

Калоянов беше задържан в Равда, 10 дни след като хората му бяха прибрани в ареста. Той е в следствания арест за 72 часа и се очаква да му бъде повдигнато обвинение за организиране на престъпна група за търговия с наркотици.

Акцията по залавянето на 33-годишния Стойчо Калоянов-Лудия, който е от с. Свобода, е проведена под ръковоството на Окръжната прокуратура. Групата е създадена след неутрализирането на престъпната структура на Димитър Желязков–Очите. Тя се е занимавала с разпространение на синтетични наркотици и кокаин. Установено е, че групата на Лудия е провеждала и наказателни акции спрямо други разпространители на наркотици, като са използвали различни форми на насилие - побои, заплахи, палежи.