Какво е договорила Корнелия Нинова, кой ѝ натисна бутона в момента - защо БСП не подкрепиха създаването на Временна комисия, която да разследва заплахите срещу Александър Йоловски. Това ми подсказва, че нещо се случва с тази част от опозицията, която касае БСП. Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ" (ИТН).

По думите му за ИТН е било важно да се направи такава комисия. "Нито ГЕРБ, нито ДПС гласуваха, от БСП се въздържаха. Ако БСП бяха гласували, можеха да наклонят везните", посочи той.

Тошко Йорданов се яви на разпит в прокуратурата

На въпрос "кой натиска бутона на Корнелия Нинова", той не пожела да коментира. "Г-н Йоловски на Председателски съвет много ясно изрази, че заплахите идват от Кирил Петков и Божидар Божанов", заяви той и допълни, че отново ще предложат отново създаването на такава комисия.

Народните представители не подкрепиха предложението на "Възраждане" за създаване на Временна комисия, която да установи всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията на министъра на електронното управление Александър Йоловски, че върху него е бил оказван натиск от депутати