„Аз обичам София” е мотото на Мартин Заимов за изборите
„Аз обичам София” е мотото на Мартин Заимов за изборите / снимка: Sofia Photo Agency

Замърсяването на въздуха в София на първо място е въпрос на контрол над емисиите на предприятията и градския транспорт. Това заяви десният кандидат-кмет Мартин Заимов. Той се включи в инициатива за почистване на местността около Боянската река.

Според Мартин Заимов, проблемът с бездомните кучета в столицата се дължи на липсата на контрол над бездомните домашни любимци и допълни:

„Първото нещо е решаването на проблема с наличните бездомни кучета. Решение има, то много пъти е прилагано дори и сега от общината. След това те се появяват на ново, защото няма контрол над домашните кучета. Кучето е домашно животно, то не е бездомно, то е тъжно да бъде бездомно”.

Десният кандидат-кмет представи и мотото, с което ще се яви на изборите.

„Аз обичам София. Смисълът е на първо място в сърцето, от гледна точка на мотивация. Това е не само моята мотивация, това е мотивацията на целия ми екип, надявам се и мотивация и на политическите сили, които ме подкрепят. След мандата ми се надявам, че ще бъде гордостта на софиянци, че със сърцето си са постигнали нещо, а не с думи”, каза още Заимов.