/ БГНЕС
Атанас Атанасов с интересен материал за убития Мартин Божанов - Нотариуса. Самият той го описа с думата "корупция" в социалните мрежи.

Проверяват в ГРАО кой, как и на какво основание е сменил фамилното име и ЕГН-то на Нотариуса



Информацията му е относно това по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система. "Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента. Те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая", съобщи Атаnасов във Facebook.

"Предсрочни избори може винаги да има. Трябва да се отнесем сериозно към ситуацията и това, което се случва в държавата. Преговорите започнаха през медиите, преди да са започнали действително. Има повече от един вариант, през който Денков и Габриел съвместно да формират външната ни политика. Те девет месеца работиха в много добър синхрон" допълни той.

Напомняме, че в интервю за NOVA той заяви, че разполага със списък с имена на магистратите с клубни карти от „SS клуб”, свързван с Мартин Божанов-Нотариуса. 

„Основно в списъка има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и т.н. Има и от Върховната касационна прокуратура. Тази информация ще я предоставя на комисията, която беше сформирана в парламента. Нека те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая”, категорично заяви Атанасов.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня