Атакуваха с фекалии шефа на Общинския съвет в Бургас
Атакуваха с фекалии шефа на Общинския съвет в Бургас / снимка: Dariknews.bg, архив
Атакуваха с фекалии шефа на Общинския съвет в Бургас
81176
Атакуваха с фекалии шефа на Общинския съвет в Бургас
  • Атакуваха с фекалии шефа на Общинския съвет в Бургас

Кантората на председателя на Общинския съвет в Бургас Константин Луков от ГЕРБ осъмна изцапана с фекалии. Юристът държи помещение на ул. „Пиротска”, чиято витрина днес беше залята с екскрементите от неизвестен до момента извършител.

Луков видял гаврата тази сутрин, когато имал среща с клиент в кантората. На въпрос кой според него е извършил гнусното деяние, отговори, че се съмнява, но в никакъв случай не може да бъде категоричен.

Преди дни на сесия на Общинския съвет между него и бизнесмена Милчо Добрев избухна скандал по докладната за отмяна на Наредбата за престой и паркиране на хората в неравностойно положение на територията в Община Бургас.

Тогава Добрев поиска да се изкаже по темата, но му беше отказано след гласуване на мнозинството от ГЕРБ. Той започна да обижда Луков и да се заканва за лична саморазправа, след което беше изведен от залата от общинска полиция.

Днес следобед Константин Луков сподели, че довършва своята жалба до прокуратурата.

Пред Дарик Милчо Добрев обяви, че не желае да дава изявления и съвестта му е чиста. Той вече е завел срещу Луков два съдебни иска, всеки от които в размер на 100 000 лева.

Новини от Бургас