/ iStock/Getty Images
Поредната агресия на пътя. Двама мъже, единият от които с куче, нападат шофьор на лек автомобил с пловдивска регистрация.

Инцидентът става в ранния следобед днес на ул. “Васил Левски”, пред църквата “Св. Иван Рилски” в район “Северен” в Пловдив.
 

Поредната необяснима агресия на пътя... Двама мъже, единият от които с куче, нападат в ранния следобед днес шофьор на Фиат с пловдивска регистрация. Инцидентът става на ул. “Васил Левски”, пред църквата “Св. Иван Рилски” в район “Северен”. Нападателите спират жестокия побой, след като други двама мъже се притичват на помощ, а момиче заплашва, че ще извика полиция. Според очевидци, в колата е пътувала и жена. Никой от тях не е разбрал причините за нападението. Не е ясно и състоянието на шофьора.

Публикувахте от Darik Пловдив в Петък, 24 май 2019 г.
Нападателите спират жестокия побой, след като други двама мъже се притичват на помощ, а момиче заплашва, че ще извика полиция.

Според очевидци, в колата е пътувала и жена. Никой от тях не е разбрал причините за нападението. Не е ясно и състоянието на шофьора.