/ МБАЛ “Д-р Иван Селимински”
24-годишна жена загина при катастрофа на пътя Габрово - Севлиево
98740
24-годишна жена загина при катастрофа на пътя Габрово - Севлиево
  • 24-годишна жена загина при катастрофа на пътя Габрово - Севлиево
24-годишна жена е загинала при катастрофа между два леки автомобила на пътя Габрово - Севлиево. Заради огледа на мястото движението в участъка Драгановци – Враниловци бе спряно и обходният маршрут бе през Горна Росица – Гъбене – Райновци. Движението в района вече е възстановено.
 
Засилен трафик се очаква в следобедните часове днес. По основните пътни артерии и входовете на големите градове ще има засилено полицейско присъствие. Натоварен трафик се очаква и на всички гранични пунктове и особено на ГКПП „Кулата”.

Моторист загина при катастрофа в Пловдив
 
Десетки хиляди се завръщат в последния ден на дългия уикенд след Деня на Съединението. В началото на почивните дни на пункта Кулата - Промахон се образуваха колони от чакащи автомобили, а преминаването отнемаше часове.
 
Най-интензивен трафик се окачва на ГКПП „Кулата“. Екипите по границите продължават да работят в условията на летен туристически сезон с изключително интензивен трафик.
 
Препоръката е хората да ползват и останалите пунктове и да предвидят достатъчно време за пътуване.
 
Екипите на „Пътна полиция” ще подпомагат движението и ще извършват традиционни проверки. Засилено полицейско присъствие има по всички главни артерии  и входовете на големите градове. Служителите на реда ще следят най-вече за неправилно изпреварване и шофиране в аварийната лента, което е забранено.