Няма и следа от изчезналия 25-годишен Емил Боев. Настъпи 23-ият ден, откакто започна издирването му. Брат му написа в публикация във Facebook, че са обходени поне още 3 пъти околностите на Перник в доста по-голям радиус.

Припомняме, че той е бил забелязан последно на фестивала „Сурва” в Перник. За последно е видян край колата си, когато с негов приятел се прибирали от събитието. 

Братът на изчезналия Емил: Нямаме следи, вероятно е тръгнал да търси приятеля си

"За някои може би е абсурдно, предвид ситуацията, но не ме интересува - искам пак искрено да благодаря на всеки един човек за огромните усилия, които полага, да идва на обходи, да гледа видеа от дронове, да снима с тях, да разпространява информация, която би помогнала, да разграфява карти, да координира, да взема лидерство там, където е силен", сърдечно благодари братът на Емил Боев.

Демерджиев ще се срещне с роднините на изчезналия Емил Боев

"Операцията, макар и не толкова гласна вече, нещо нормално за 23-и ден без следа, не спира и доста хора, които са от ден 1-ви. Те вече придобиват уменията да започват да водят неща собствено и да ми позволяват да работя по витални за мен неща за разследването. Отдавна не съм начело на цялото нещо и това ме прави щастлив, че мога да разчитам на тези хора, дори и в доста напредналите дни от това търсене", допълва той.