Стив Ханке пристигна за конференция в София
Стив Ханке пристигна за конференция в София / netinfo

Професор Стив Ханке пристигна в София този следобед. Той ще бъде специален гост лектор на международната икономическа конференция „България и светът в развитие", организирана от списание „Мениджър", която ще се проведе на 12 декември в „Гранд Хотел София". Събитието е с начален час 14.00 ч. и в него ще се включат министри, икономисти, банкери, висши мениджъри.

Проф. Ханке ще даде началото на дебатите на предстоящата конференция със специална лекция на тема „Световният хаос във финансите и дългосрочните ефекти върху България."

Стив Ханке пристигна за конференция в София
netinfo

В дискусията след това ще се включат министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на управлението на средствата от ЕС Томислав Дончев, Георги Ангелов, старши икономист в института "Отворено общество", Николай Христов, изпълнителен директор на "Челопеч Майнинг" Алекс Нестор, директор "Корпоративни и външни отношения" на "Дънди Прешъс Металс" – България, Калин Христов, подуправител на БНБ, управление "Емисионно".

Модератор на форума ще бъде Светла Костадинова, изпълнителен директор на Института за пазарна икономика.

Сред темите, които ще се обсъждат, са нужните реформи за икономически растеж, има ли националност инвестиционния капитал и др.

Стив Ханке пристигна за конференция в София
netinfo