/ Gulliver/Getty Images
Билетите за турнето на бившата първа дама вече са в продажба
Вече са в продажба билетите за турнето на Мишел Обама. Бившата първа дама ще обиколи 10 американски града, за да представи мемоарната си книга "Becoming" ("Да станеш").
 
Мишел Обама тръгва на турне за да представи мемоарната си книга

Турнето на госпожа Обама ще започне от родния й град Чикаго на 13 ноември, когато излиза и книгата, предаде Ройтерс. След това тя ще пътува до Лос Анджелис, Бостън, Далас и Ню Йорк и още пет града. Срещите й с читателите ще бъдат на стадиони, които обикновено се използват за концерти на големи изпълнители.
 

Gulliver/Getty Images


„Прекарах последната година и половина в размисли за моята история и тези размисли бяха възможно най-честни и задълбочени. Сега съм развълнувана от това пътуване из страната и от възможността да споделя моята история с читателите”, сподели емоцията бившата първа дама.
 
Мишел Обама пее Single Ladies в караоке на колела (ВИДЕО)

Във видео във Facebook Мишел Обама разкри още, че мемоарите й са „историята за нейните банални откровения, за нейните малки победи и травми, за нейните обикновени надежди и тревоги”. Книгата ще бъде преведена на 28 чужди езика.
 

Gulliver/Getty Images


По време на турнето тя ще има „откровени и интимни разговори” с аудиторията, съобщават още организаторите на проявата Лайв Нейшън. От организацията вече потвърдиха, че ще дарят 10% от приходите от билети за всяко шоу на училища, благотворителни организации и общностни групи.
 
Мишел Обама танцува с Голямото пиле от "Улица Сезам" (ВИДЕО)

Мишел и Барак Обама сключиха договор с издателство „Пенгуин Рандъм Хаус” месец след като семейството напусна Белия дом през януари 2017 г. Сделката бе за рекордната сума от 65 млн. долара, а според договора двамата се ангажират да напишат две отделни книги, съобщиха тогава медии. И до момента обаче издателят не е потвърдил тази информация.
БТА