Фирма РОК: Щандът в Лондон бе изпълнен според договора
Фирма РОК: Щандът в Лондон бе изпълнен според договора / netinfo

Щандът на България на Международното туристическо изложение в Лондон беше готов навреме и е изпълнен според договора, сключен с Държавната агенция по туризъм. Това заяви пред Дарик Никола Димитров, управител и съсобственик на фирмата-изпълнител „РОК”. Според него довършителните работи след откриването на изложението са се наложили заради допълнителни изисквания на туристическите ни фирми, които се представят там.

Димитров твърди, че фирмата има 10-годишен опит в изграждането на подобни щандове и в случая по-скоро става дума за логистични проблеми.

Въпросът е, че по отношение на организацията ние направихме нещо, което едва ли някой друг би направил за нашите изложители и то е, че по искане на някои от тях и разбира се със съгласието на агенцията преорганизирахме щанда в първия час и половина на изложението, обясни съсобственикът на фирмата-изпълнител.

Всички желаещи, които би трябвало да ас одобрили проекта, техните работни места и така нататък, поискаха да бъдат на първа линия. Даже имахме фрапантни случай, когато изложители от задната пътека самоволно бяха изтеглили работни места напред, каза Димитров.

Нашата фирма работи без аванс и когато това е необходимо и съобразно клаузите в договорите и реалностите ще си понесем последствията, обясни управителят на фирма „РОК”.