На 28 юни Sony откри своя обновен представителен магазин "Сони Център" в Пловдив на бул. "Източен" 22. Най-новите и вълнуващи продукти на японската марка ще радват любителите й на повече от 160 кв.м. - от водещите разработки в сферата на 3D телевизията, през качествен hi-end звук до преносими хайтек гаджети. Това е петият магазин (след София и Варна), в който потребителите могат да получат експертна консултация и да направят своя най-добър избор за покупка.

Магазините от веригата „Сони Център" потапят посетителите във високотехнологичния свят на забавлението на Sony. В „Сони Център" Пловдив ще бъдат представени най-актуалните продукти на Sony в сферата на аудио и видео техниката, домашното забавление, комуникационните и информационни технологии, както и необходимите за тях аксесоари в различни цветови гами, подходящи за всеки вкус.

Какво да очакваме през тази година?

Новата гама BRAVIA телевизори, отличаващи се с по-реалистична картина и естествени, живи цветове, футуристичен нов дизайн и повече онлайн възможности. Цифровите огледално-рефлексни фотоапарати α („Алфа") с изключително бърз автофокус, висока скорост на серийни снимки и Full HD видеозапис с кинематографско качество. За компактните фотоапарати Cyber-shot са характерни нови интересни функции: 360-градусова панорамна снимка, артистични ефекти и подобрено оптично приближение. Видеокамерите Handycam правят лесно споделянето на видеоклипове, благодарение на вградения прожектор, а новата технология за оптична стабилизация улеснява заснемането на видеоклипове при всякакви условия.

„Сони Център" Пловдив ви очаква всеки работен ден от 09:00 до 20:00 часа, а в събота - от 09:00 до 18:00 часа.