Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на Hell’s KitchenЕто как тя отговори на няколко въпроса:

90% от феновете на Hell’s Kitchen слагат лук в омлета - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 


Вярно? Добре. Аз не добавям абсолютно нищо в омлета, освен сол, пипер и мъничко водичка, но си мисля, че манталитетът на българина е: “няма как да ям чисти яйца, защо пък да не сложа малко лук в омлета?”. 
 
90% от феновете на Hell’s Kitchen са разсипвали брашно в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

90% от хората на земята са разсипвали брашно в кухнята, а и всички знаем колко трудно се чисти, така че... според мен е вярно. Йес! 99% от сладкарите и chefs са разсипвали брашно в кухнята и то в големи количества. Решихме да си правим фотосесия вкъщи - моите 2 близначки как готвят. Един от кадрите, който знаехме, че ще ни остане за цял живот е да си изсипват брашно върху главите. Познайте - до ден днешен, няколко месеца по-късно, все още се опитвам да изчистя брашно и вода от столовете.... и от целия апартамент. 
 
Само 10% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солен пред сладък кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 



Мисля си, че е вярно, защото... ние българите, когато кажем някоя думичка свързана с десерт, като например “кекс” си представят голямо количество захар и кексът, който им е приготвяла баба, а солен кекс им се вижда, може би, като нещо много модерно или нетрадиционно. Естествено, че съм права, нали съм овен, аз винаги съм права! 
 
15% от феновете на Hell’s KItchen поръчват храна поне 4 пъти в седмицата - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Според мен повече от 15% от българите и феновете на предаването поръчват храна за вкъщи, дори и аз. За съжаление  живеем в толкова напрегнати времена, че рядко ни остава време да готвим вкъщи, затова казвам, че е вярно. Разбира се, че е правилен. Да поръчваш храна 4 пъти през седмицата е много, камо ли през деня. Според мен даже е прекалено много. Надявам се с такъв тип предавания хората да осъзнаят, че да си приготвяш храната вкъщи е по-вкусно и по-здравословно, но винаги можем да се спасим и да имаме малко повече свободно време, като си поръчаме от любимите места.  
 
Само 20% от феновете на Hell’s Kitchen ядат мусака с мляко - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Абсолютно не е вярно. Мусака, кисело мляко, даже и домашен хляб. Само 20% с кисело мляко? Не. Поне 95% ядат мусаката с кисело мляко. 74% ли са? Еми, 74% - 95%, в крайна сметка, ако бях добра по математика, вероятно нямаше да съм сладкар, така че... Аз ям мусаката с много кисело мляко, даже преобладава киселото мляко.