Искра Лорънс е от моделите, които се наложиха в модната индустрия не заради слабата си фигура, а благодарение на пищните си форми и положителното отношение към външността си.

Искра подписва договор след договор и завоюва все повече успехи в модата, като междувременно разказва как поддържа апетитните си форми.

Закръглената красавица, която промени правилата (ВИДЕО/СНИМКИ)

Вече седма година тя не прибягва до никакви диети. Манекенката със славянско име смята, че именно това е тайната на красотата й. Макар дори роднините й да са й казвали, че не става за манекена и не трябва да ходи с прилепнали дрехи, през 2014 тя все пак се явява на рекламен конкурс на производителя на бельо Aerie, създал колекция, базирана на принципа за положително отношение към телосложението, независимо какво е то.

За рекламата на производителя му били нужни дами с различно телосложение и изборът му била Искра. Тя подписала първия си договор, с който дошла и известността.



Искра Лорънс има 2 млн. последователи в Instagram. Тя се харесва такава, каквато е, и не използва фотошоп за снимките си. Много от фотографитие си моделът съпровожда с хаштаговете #everyBODYisbeautiful и #nofilters. Тя използва и хаштага #HeartNotHate, с който приканва да се правят комплименти на всеки един човек, който се нуждае от тях.

Съвършенствата не съществуват. Аз се гордея, че имам здраво тяло и обичам всяка негова част. Ако обществото и медиите ви казват, че трябва да сте идеални, за да сте красиви, знайте - това не е вярно. Целулитът, белезите, петната са това, които сте вие самите. Уникални и прекрасни".

Такива текстове съпровождат нейните снимки, пише БГНЕС. Вижте част от тях: