Създадоха кафе, което осигурява незабавни ерекции
Създадоха кафе, което осигурява незабавни ерекции / ThinkStock/Getty Images

Разтворимо кафе ще осигурява на мъжете незабавни ерекции със съдържащите се в него съставки, подобни на тези от виаграта, пише в. "Дейли мирър".

След консумацията на новия продукт Stiff Bull, съставен от екзотични билки, подобрената полова мощ може да трае от два до три дни.

Мъже, пийте бира за по-добър секс

Производителите указват на сайта си, че в разтворимото кафе са използвани корени от мака и гуарана. Билките се срещат в джунглите на Малайзия и са били използвани от векове в Азия и в Южна Америка, за да подобрят либидото и сексуалното здраве на местните племена.

Ако искате редовен секс, избягвайте тези храни и напитки

Ентусиазмът на производителите на новото кафе със седалище в щата Мериленд беше попарен от официалните власти на САЩ. Агенцията за контрол на храните и лекарствата го класира в категорията на опасните продукти за подсилване на сексуалната функция.

Пет афродизиака от природата за по-добър секс

Кафето може да причини сериозни проблеми, когато се пие в комбинация с други лекарства. Активната му съставка е desmethyl carbodenafil, която се съдържа във виаграта, но не е обявена на опаковката на разтворимия препарат, пише БТА.

Суперхраните, които помагат на мъжете в леглото