ВИДЕО: Любо Пенев гледа баскетбол в Самоков
ВИДЕО: Любо Пенев гледа баскетбол в Самоков / снимки: Gong.bg, Мария Мицова

Националният селекционер на България по футбол Любослав Пенев изгледа на живо двубоя на Лукойл Академик в Еврокъп срещу испанския Билбао в зала “Арена Самоков”. Пенев се появи в залата минути преди началото на срещата и с интерес се запозна със съставите на двата отбора. Пенев бе посрещнат от Тити Папазов, който пък е гласен за национален селекционер на мъжкия баскетболен отбор. Освен с Папазов Пенев размени любезности и със своя колега Вили Вуцов, който в момента е без работа, но рядко изпуска баскетболни мачове.

На двубоя присъства и човек от щаба на волейболния национален отбор. Става въпрос за помощникът на Марчело Абонданца при жените Димо Тонев. Така в залата се събраха представители на футболен, волейболен и вероятно бъдещ баскетболен национален отбор.

В същото време на баскетболен мач за пореден път се появи актьорът Ивайло Захариев, който е познат като Мартин от популярния български сериал “Под прикритие”. Захариев често може да бъде забелязан на баскетболните мачове, като този път дори опита да снима с професионален апарат.