Отличиха полицаите в Симитли за професионалния им празник
Отличиха полицаите в Симитли за професионалния им празник / снимка: Община Симитли

По случай професионалния празник на МВР кметът на община Симитли Апостол Апостолов отличи полицаи с юбилейните грамоти по повод „100 години свобода”

Директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград комисар Георги Костов уважи поканата на кмета на Симитли за стилен коктейл.

Комисар Костов, началникът на полицейския участък в Симитли Георги Кьосев и всички под пагон в участъка в Симитли получиха кметските отличия по повод 100 години от Балканската война и освобождението на Пирински регион към Майка България. „Симитли е общината с може би най-ниска престъпност в цялата страна. Това е резултат от вашата работа и от изключително доброто сътрудничество и диалог, които са установени тук между местната власт и полицейското управление”, призна кметът Апостол Апостолов и благодари за всеотдайността и коректното отношение на униформените, пазители на обществения ред, сигурност и спокойствие в симитлийска община. В духа на празника кметът Апостолов поиска и извинение, защото Симитли е и общината с най-много празници, на които пазителите на реда все са на работа.

За „Честит празник” на служителите в униформа кметът Апостолов, като домакин, почерпи. Освен за доброто сътрудничество, вторият повод бе една година от третия управленски мандат на Апостол Апостолов начело на община Симитли.