Преглед на регионалния печат на 22.10.2012 г.
Преглед на регионалния печат на 22.10.2012 г. / netinfo

„Дариха топ на Топчии" - водещото заглавие за „Екип 7" днес. Старото оръдие е предоставено на селото със съдействието на областния управител д-р Валентин Василев - разказва статията. „8 коли с нарязани гуми" - заглавие от първа страница на „Екип 7". Автомобилите били на паркинг пред блок в жк „Васил Априлов" в Исперих. „И разградските майки се канят да протестират" - информира на стр. 3 „Екип 7". Близо 6000 души от с траната смятат да се опълчат срещу ниските детски надбавки днес - утобнява статията.

„ЖК „Орел" включен за обновяване с европейски пари" - съобщава във водещото си заглавие „Гледища Днес". Той е избран за зона за въздействие по Интегрирания план за развитие. „Тикви-гиганти от 30 до 50 кг. в разградските лозя" - друго заглавие от стр. 1 на „Гледища Днес". Информацията е подкрепена със снимка на огромните оранжеви тикви. „Литургия и оброк на храмовия празник в църквата в Черковна" - разказва за това на стр. 4 „Гледища Днес". Нов кръст, изработен от акация, ще лъде поставен на едното кубе.

„Баби станаха мажореткис помпони и пой" - водещото заглавие за „Лудогорски вестник". Статията разказва за едно от събитията от Фестивала на ученето през целия живот, останалите са поместени на стр. 4.За „Вечерта" по случай 100 г. Балканска война разказва „Лудогорски вестник" на стр. 3. От първа страница информира и за това че „Лудогорец" не успя да пребори Ботев Враца. След резултата 1:1 орлите продължават да водят в класирането с 3 точки пред „Левски".