Без изненади в състава на България срещу Чехия
Без изненади в състава на България срещу Чехия / Gong.bg, Ивайло Йовчев

Селекционерът на националния ни отбор Любослав Пенев няма да прави големи промени в състава си за световната квалификация с Чехия, научи Гонг. Двубоят е във вторник, 16 октомври на „Дженерали арена” в Прага.

Светослав Дяков се завръща в стартовата 11-ка на „трикольорите” след изтърпяно наказание и ще заеме мястото на Георги Илиев, който започна срещу дания в София. Позицията на десния защитник е за Илия Миланов, който направи добър дебют срещу „червения динамит” след изгонването на Иван Бандаловски. Съществува минимална възможност като десен бек да стартира Йордан Минев, а отляво да действа възстановения от контузия Петър Занев.

На вратата срещу Чехия очаквано започва Николай Михайлов. Двойката централни защитници също е ясна – Иван Иванов и Николай Бодуров. Отляво на защитата ще действа Йордан Минев. Партньор на Дяков в центъра на терена отново ще е Владимир Гаджев, а пред тях ще действа познатото от мача с Дания трио – Станислав Манолев, отдясно, Георги Миланов зад нападателя и капитана Ивелин Попов, отляво. Атаката на „трикольорите” ще бъде водена от голмайстора срещу датчаните Димитър Рангелов.

Със съдействието на бар „19 Hole”, царството на футболните мачове в центъра на София!

ул. „Христо Белчев“ N6

Телефон за резервации: 02/ 9876 019