Час и половина ще свири ФИШ на Античния
Час и половина ще свири ФИШ на Античния / netinfo

Поне час и половина ще продължи шоуто на бившия вокалист на „Мерилиън" ФИШ, който ще открие второто издание на форума Sounds of the Ages на 21-ви септември в Пловдив.

Освен с групата си, в част от програмата, легендарният вокалист ще изпълни за първи път в историята някои от най-красивите си песни в съпровод на Пловдивския симфоничен оркестър.
Част от композициите, с които ФИШ ще направи вечерта още по-незабравима за феновете, близо 10-минутна версия на песента 'Lavender', 'Vigil', 'The Perception of Johnny Punter', 'Cliche' и 'A Gentleman's Excuse Me'.

ФИШ и групата му ще пристигат в България два дни преди шоуто и започват усилени репетиции с Пловдивската филхармония под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН

Култовата английска група ANATHEMA пък ще свири във 2-рия ден на SOUNDS OF THE AGES 2012 - 22 септември.

Те ще се представят пред фанатичните си почитатели с едно специално 90-минутно шоу с невероятни светлинни ефекти и звук, придружавани от Оркестъра на Пловдивската филхармония.

50 лева ще струва комбинираният билет за двудневния музикален форум Sounds of The Ages. Билетът за един ден в Античния театър в Пловдив ще бъде на цена от 28 лева, като са предвидени и специални ВИП места, които ще струват 45 лева за един ден и 80 за двата дни.