Русе

Собственици на жилища в АОНСУ готвят протест

14 септември 2012 16:17 | Автор: Искра Георгиева

Собственици на жилища в АОНСУ готвят протест © Дарик Русе, архив  

Собствениците на жилища в АОНСУ, които са застрашени от опис на имуществото от съдия-изпълнител готвят протест, съобщи за Дарик една от потърпевшите. Пусната е молба до кмета за провеждането на протест на 18, 19 и 20 септември на две места-по бул. България и в района на Дунав мост. Близо 200 русенци са в критична ситуация и реален риск да останат без жилища, тъй като домовете им се оказали ипотекирани.

Сградата на някогашната Академия за обществени науки и стопанско управление в кв. Дружба 3 е била закупена през 2008 г. от строителния предприемач Явор Блъсков, който прави жилищата вътре. Той обаче е затънал в дългове от около 5 млн. лв. и сега банките си търсят парите чрез ипотекираните от него домове.

Потърпевши съобщиха още, че очакват Явор Блъсков да дойде в Русе на 17.09. Той им обяснил, че са подадени документи в СИбанк и се чака кредитен съвет, който ще разгледа казуса. А хората са реално заплашени от опис на жилищата, насрочен за 21.09. от съдия-изпълнител.Етикети: АОНСУ, Русе, Явор Блъсков, жилища, ипотекирани

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#1

Собственици на жилища в АОНСУ готвят протест - 11.11.2012 г. 11:10:44

Дръжки и таратанци готвят протест ......жалки човечета които дори не могат да си защитят правата си ,пък камо ли протест ще правят .....По скоро жените им готвят манджите си ,а мъжете им си смучат домашната шльоковица , а оня чукундур ще ги лънготи и завлича все по надълбоко към дъното , а всички знаем че частния съдебен изпълнител описа жилищата им и никакво разсрочване няма на дълга на тоя дърт мръсник и мошенник .

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още