Принц Хари с предложение за участие в порнофилм
Принц Хари с предложение за участие в порнофилм / снимка: Reuters, архив

Принц Хари получил предложение да участва в порнофилм. Третият в реда за наследяване на британския трон може да спечели 10 милиона долара, ако се съгласи да се снима във филм за възрастни, наречен "The Trouble With Harry", основаващ се на голите му снимки в Лас Вегас миналия уикенд.

Стив Хирш от компанията "Вивид Ентъртейнмънт" изпратил писмо до кралския дворец в Лондон, в което отправя пълното си предложение към "принца купонджия". "Уверяваме ви, че сексът ще се основава на добър сценарий и скъпоценните камъни в короната изобщо няма да бъдат "омаловажени", написал Хирш в писмото, цитирано от сайта TMZ.com.

27-годишният принц предизвика скандал, след като негови голи снимки бяха публикувани в интернет миналата седмица, предава БГНЕС. Според информациите той бил "строго порицан" от кралското семейство и му било наредено да се извини публично.

"Хари съжалява за неудобството, което причини на кралското семейство по света и планира да се извини за снимките. Той беше строго порицан от баща си принц Чарлз, както и от кралицата, които му напомниха за отговорностите му като член на кралското семейство", съобщи запознат източник пред сайта Radar Online.

За последен път принцът беше принуден да се извини през 2005 г., когато пристигна на бал с маски, облечен като нацист. Хари трябва да произнесе реч на Параолимпийските игри в Лондон на 29 август.