Парфюмът на Риана чупи рекорди на Острова
Парфюмът на Риана чупи рекорди на Острова / снимка: БГНЕС, архив

Поп звездата Риана вече е истинска бизнес дама. След огромния успех на многобройните й хитове, тя е на път да завладее и парфюмерийната индустрия.

След като първият й аромат постигна сравнително добър успех на пазара, то вторият й парфюм - Rebelle, чупи рекорди по продажби във Великобритания.

Rebelle беше представен през февруари и вече е продаден в над 2 милиона екземпляра. Очаква се до края на годината продажбите да достигнат 4 милиона флакона, побеждавайки всички рекорди.

Rebelle изпреварва значително ароматите на други звезди като Midnight Fantasy на Бритни Спиърс, Glow на Дженифър Лопес, Heat на Бионсе и Intimely Beckham for Her на Виктория Бекъм.

Парфюмът на Риана "улавя топлината на карибското слънце, отразява барбадоските й корени, но и превратностите в живота й", съобщи преди време представител на звездата. Той съчетава нотки от ягода, сливи, джинджифил, какао, ванилия, орхидея и хелиотроп.

"Новият ми парфюм показва какво означава да поемеш контрола, оставайки все пак дама. Има романтичен и женствен елемент в този аромат, но също и известно предизвикателство. Харесвам тази двойственост", заяви Риана при представянето на парфюма.