Вода е била открита в белия дроб на Уитни Хюстън
Вода е била открита в белия дроб на Уитни Хюстън / Покойната вече звезда Уитни Хюстън; на снимката в текста Боби Кристина Браун и Уитни Хюстън през 2009 година

При аутопсията на Уитни Хюстън е открита вода в белия й дроб, предаде ИТАР-ТАСС, като цитира интернет издание. Сайтът за светски новини Ти Ем Зи се позовава на свои източници в полицията в Бевърли хилс.

Една от хипотезите е, че певицата се е удавила във ваната в хотелската си стая, в която бе открита мъртва в събота следобед, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Съдебните медици обявиха, че няма да разпространяват никакви резултати от аутопсията на американската певица по искане на полицейските детективи, които разследват случая, предаде по-рано Асошиейтед прес. Засега от полицията се въздържат да правят окончателни заключения дали певицата е била жива към момента на потапянето си под водата.

Вода е била открита в белия дроб на Уитни Хюстън
netinfo

Междувременно дъщерята на Уитни Хюстън бе изписана от болница в Лос Анджелис, където бе докарана с линейка в неделя сутринта. 18-годишната Боби Кристина Браун претърпяла нервен срив и изпаднала в стрес, след като научила, че майка й е починала, предава БТА. Тийнейджърката влязла в яростен спор с полицаите, които отказали да я допуснат до тялото на нейната майка, съобщи по-рано ИТАР-ТАСС.

Боби Кристина Браун е дете на Уитни Хюстън от брака й с певеца Боби Браун. През последните дни тя придружавала майка си на няколко събития преди връчването на наградите "Грами".

Неочакваната смърт на Уитни Хюстън доведе до рязко увеличаване на продажбите на
нейните албуми. Едва няколко часа след като новината за смъртта на американската певица обиколи света, сборният албум с нейните най-големи хитове зае първото място по продажби в най-големия онлайн магазин за музика и филми - iTunes на компанията Apple.

48-годишната Уитни Хюстън бе намерена мъртва в събота следобед в стаята си в хотел "Бевърли Хилтън" броени часове преди предвидената й поява на събитие преди връчването на музикалните награди "Грами" в неделя.

 

Вода е била открита в белия дроб на Уитни Хюстън
netinfo