Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава
Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава / Sofia Photo Agency, Надя Коцева
Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава
48997
Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава
  • Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава

Цветанов да изпрати три-четири телешки пържолки на кучето, открило трупа на Мирослава от Перник. Това препоръча премиерът Бойко Борисов на вътрешния министър, след като похвали работата на МВР по случая.

Борисов отказа да коментира подробности около убийството на момичето, но призова близките на Мирослава да се извинят за острите думи към МВР и да се сърдят на своите близки, които са участвали „в този процес".

Въпреки че два месеца не бе ясна съдбата на 18-годишната Мирослава, премиерът Бойко Борисов похвали денонощната работата на службите по време на работен обяд с чуждите инвеститори у нас: „Най-близките хора там са искали да вземат пари. Момичето още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме. Те показаха къде са заровили трупа. Съжалявам, че ви бяха изговорени от близките й лоши думи за МВР. Надявам се те да им се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес".

По-късно пред журналисти премиерът поиска още една похвала - за кучето, открило тялото на убитото момиче. Според Бойко Борисов вътрешният министър трябва да отдели пари и три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача: „Кучето свърши много работа. Заслужава и то, както разбира се и всички, награда".

Премиерът бе категоричен, че наградата за кучето трябва да е от заплатата на вътрешния министър.