Депутат от СДС: Предсрочни избори - изключителна глупост
Депутат от СДС: Предсрочни избори - изключителна глупост / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Депутат от СДС: Предсрочни избори - изключителна глупост
48805
Депутат от СДС: Предсрочни избори - изключителна глупост
  • Депутат от СДС: Предсрочни избори - изключителна глупост

Основната задача на СДС в област В. Търново през 2012 г. е да възстанови организациите в Сухиндол и Елена и да укрепи тези в останалите населени места, каза народният представител д-р Ваньо Шарков. Той използва парламентарната ваканция, за да организира приемни за граждани в Горна Оряховица, Павликени, Свищов, В. Търново, Стражица и другите общини.

Според депутата всички питания, които е отправил от парламентарната трибуна през миналата година са дошли именно от приемните. По думите му най- тежки в Парламента са били дебатите, свързани с приемането на държавния бюджет, както за тази, така и за предходната година. Д-р Шарков определи като „изключителна глупост предизвикването на предсрочни избори на фона на кризата и всичко, което се случва в Европа и по света".

„Според нас има смисъл от промени в кабинета. Ние отдавна казваме, че земеделския министър Мирослав Найденов трябва да бъде сменен. Да не забравяме, че благодарение на него цената на някой хранителни стоки се качи", коментира народният представител.

"2012 да бъде година не само на рязане на ленти, но и на рязане на излишни разходи, година на стимулиране на дребния и средния бизнес, на вслушване от страна на управляващите в различното мнение, когато то е в полза на хората", каза още д-р Ваньо Шарков.

Чуйте го в звуковия файл.