Оставиха в ареста плевенчанин, снимал порно с момчета
Оставиха в ареста плевенчанин, снимал порно с момчета / DarikNews.bg
Оставиха в ареста плевенчанин, снимал порно с момчета
44329
Оставиха в ареста плевенчанин, снимал порно с момчета
  • Оставиха в ареста плевенчанин, снимал порно с момчета

Постоянна мярка "задържане под стража" постанови Плевенският районен съд за 40-годишния Румен Захариев, който е обвинен, че е снимал порнофилми и клипове с непълнолетни момчета. Това съобщи за Дарик прокурор Дияна Маркова, пресаташе на съдебната инстанция.

Мъжът бе заловен от полицията на 26 август, а в дома му бяха намерени компютри и дискове с материали с порнографско съдържание. Румен Захариев примамвал участниците в порноклиповете и снимките по интернет, представяйки се с различни имена и професии. Канил момчета от Плевен на почерпка, след което осъществявал сексуални контакти с тях и ги снимал. Полицията все още изяснява дали Захариев е търгувал с порноматериалите.

Специалисти проверяват дали от компютрите му са изпращани снимки и филми и на какви IP адреси, посочи прокурор Дияна Маркова. Според 36-годишния Пламен Рашев, братовчед на обвиняемия, роднината му е продавал дисковете с порно съдържание и от това се е издържал, тъй като демонстрирал добро финансово състояние, въпреки че официално е безработен.

„Възможно е да ги е продавал, защото според мен не може да имаш толкова много дискове и да не ги продаваш някъде в чужбина и да нямаш някъде навън някаква банкова сметка и да ти се превеждат пари", допълни Пламен Рашев.

Други новини от Плевен