Плевен

Държавно горско стопанство Плевен отбелязва вековен юбилей

4 април 2011 08:21 | Автор: Яна Дамянова

Държавно горско стопанство Плевен отбелязва вековен юбилей
© Dariknews.bg  

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще открие честванията по случай 100 години от създаването на Държавното горско стопанство в Плевен. Тържественото отбелязване на юбилейната годишнина ще се състои на 6 април от 11.00 часа в сградата на Областната администрация в Плевен.

От 11.30 часа Цецка Цачева ще участва в награждаването на отличените в конкурса за детска рисунка «Гора за хората». Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов също ще се включи в тържеството. Отбелязването на юбилея на Държавното горско стопанство в Плевен съвпада и с провеждането на инициативата "Седмица на гората" - 2011 от 4 до 10 април. Тази година традиционната проява е под мотото «Гората за хората».

2011 година е обявена от Генералната асамблея на Обединените нации за Международна година на горите. В България «Седмицата на гората» се отбелязва от 1925 г. в първата пълна седмица на месец април.Етикети: Цецка Цачева, честванията, 100 години, Държавно горско стопанство Плевен

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#1

Запасен - 04.04.2011 г. 16:32:12

"От 11.30 часа Цецка Цачева ще участва в награждаването на отличените в конкурса за детска рисунка «Гора за хората». Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов също ще се включи в тържеството".
... И вместо да направят банкета за участниците в конкурса, парите ще отидат за плюскане на парламентарните свине! А журналистите вместо да обърнат внимание на децата и самият конкурс, пак ще лижат задните части на властимеющите! Яноооо! Събуди се, плевенчанко!

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още