Дарик и Фокус се сливат в едно
Дарик и Фокус се сливат в едно / www.rea-bg.net

23 май е знаменателен ден за Дарик радио и радио „Фокус”. Двете конкурентни медии са решили да заровят томахавката като не просто работят заедно, а и живеят заедно. Сделката по сливането ще бъде скрепена с официален договор пред длъжностно лице и свидетели в 15.00 часа днес в Двореца в Балчик. Сливането касае само и единствено варненските клонове на Дарик и Фокус, за да не бъдат двете национални мрежи обвинени в монополизъм. След официалната церемония по сливането стотина души, близки до варненските екипи на двете медии, ще отпразнуват събитието в небезизвестен ресторант в Кранево.

И ние ще бъдем там, за да вдигнем наздравица за Галя Моева от Дарик Варна и Петко Петков от Фокус Варна. А многократното „Горчиво” ще ехти и в ефирите на две различни честоти във Варна. Защото Галя и Петко от днес официално ще бъдат семейство.

Това е един от малкото дни, в които Дарик и Фокус няма да се съревновават кой първи да съобщи топ новината (и все пак, Галя, разчитаме на теб на по-бърза реакция когато се настъпвате :)). Хорото ще е едно, поводът – еднакво щастлив, а очакванията – за луд купон и за един нов глас в ефир някой ден, някога….. когато решите :).
Бъдете щастливи заедно и се обичайте много и силно!
А ето го и първото:
Гор-чи-воооо!