Високото доверие към инж. Благой Дункин уплаши конкуренцията, започнала предизборни манипулации с досието му
Високото доверие към инж. Благой Дункин уплаши конкуренцията, започнала предизборни манипулации с досието му / netinfo

Председателите на СДС, ДСБ и ВМРО в Разлог - д-р Христо Георгиев, д-р Радко Тумбев и д-р Георги Тренчев излязоха с декларация срещу започналите предизборни манипулации с досието на кандидата за кмет инж. Благой Дункин с оглед най-високия му рейтинг, уплашил останалите претенденти, съобщиха от Предизборния щаб.

 

                                Уважаеми  господа от РЗС,
          
          Имаме информация за топлата ви връзка със службите на Държавна сигурност.
          И смятаме, че закъснялата ви реакция за досието на инж. Благой Дункин е продиктувана по-скоро от високото ниво на доверие, което хората от община Разлог дават на нашия кандидат.
          Досието на инж. Благой Дункин отдавна е в публичното пространството, още от  времето на местните изобри през 2007 година. С него сме запознати всички от дясната коалиция, заедно с инж. Любен Татарски, бивш кмет от същата коалиция и настоящ депутат от ГЕРБ.
          Досието на Благой Дункин е типичен пример на т.н. „кухи” досиета – без декларация за сътрудничество, без  писания по адрес на колеги, без каквито и да са опити да бъде омаскарен който и да било, т.е. досие - плод на престараването на оперативен работник от ДС, отговарящ за КЦХ, решил да се докара пред своите началници с „разработката” на още един млад инженер.
          Буди сериозно недоумение и провокира множество въпроси защо мълчахте досега? Защото, сигурни сме, отдавна имате информация за така нареченото досие.
          Високото обществено доверие към инж. Благой Дункин ви плаши, господа!
          Но то не се създава, гради или руши за един ден. Демокрацията, за която вие така разпалено пледирате, е право на избор, свобода, а не манипулация!
          А хората на Разлог трудно могат да бъдат манипулирани, защото тук се познаваме и знаем кой колко струва. Благой Дункин от години участва в политическия и обществен живот на общината, той е пред очите на всички и хората сами могат да преценят какъв човек е всъщност той.
           Ние, долуподписаните, заставаме зад личността на инж. Благой Дункин и вярваме, че това е точният и правилен избор за кмет на Община Разлог.
      
        

                                    Д-р Радко Тумбев:
                                     Председател на партия ДСБ

                                    Д-р Христо Георгиев
                                    Председател на партия СДС

                                     Д-р  Георги Тренчев
                                     Председател на ВМРО 
 
Дарик публикува декларацията без редакторска намеса