Огромната цена за Бербо насочи Фъргюсън към чилиец
Огромната цена за Бербо насочи Фъргюсън към чилиец / netinfo
Голямата цена, която поставиха от Тотнъм  за Димитър Бербатов, поне що се касае до Манчестър Юнайтед накара Сър Алекс Фъргюсън да се огледа за други възможности. Един от тези варианти е 19-годишен чилиец, информира Тhe People.

Мениджърът на „червените дяволи” е на път да се откаже от закупуването на капитана българския национален отбор, тъй като последната сума, която „шпорите” определиха като трансферна е в размер на 38 милиона паунда. Това прави почти невъзможно преминаването на Бербо на „Олд Трафорд”, като в скандала миналата седмица се намеси и Даниел Леви, който нарече Фъргюсън „арогантен”.

Наставникът на Юнайтед все още смята българския нападател за чудесен заместник на контузения Луис Саха, като едновременно с това би бил отличен партньор в атаката на Уейн Рууни.

Въпреки това специалистът не спира да търси нови попълнения, като един от вариантите е Роке Санта Крус.

Освен това Тhe People твърди, че е напълно възможно Манчестър Юнайтед да привлече чилиецът Алексис Санчес от Ривър Плейт.

Агентът на 19-годишният вундеркинд вече е влязъл в контакт с шефовете на „червените дяволи”, като сумата, която се спряга за нападателя възлиза на 10 милиона паунда.