Венера преминава от Козирог във Водолей. Движението на Венера през знака на Водолея ще се случва в рамките на около един месец- от седми декември до трети януари и най-силно ще повлияе на хората със Слънце и асцендент Водолей, но също и на всички останали.

Планетата, свързана с хармонията, любовта и красотата, а също и изкуството, взаимоотношенията и социализацията в знака на Водолея ще ни насочи към по-свободното поведение, както в партньорските, така и във всички взаимоотношения, които имаме.

Сексуалният темперамент според зодията

Неща като обсебване, ревност и драми са недопустими между вас и другия човек. И ако такива неща се случват, точно този е момента, в който отношенията е възможно да се прекратят. Като цяло периодът е хармоничен и ще даде положителни ситуации на хората, които се занимават с технологии, иновации, астрономия, астрология. А тези от вас, които се занимават с творчески професии ще имат възможността да се изразяват оригинално, дори авангардно, и смело да проявяват своята уникалност. Така че правете го и то активно.

Защо различните зодиакални знаци се разделят с партньорите си

Тъй като и Марс все още се движи във Водолей, което ще продължи до 19 декември, акцентът върху тези теми се усилва още повече.

На дневен ред е различното, свободното, новото и лекото, и възможността да наблюдаваме безпристрастно и едновременно да участваме в ситуациите. Това се нарича обективност, присъщо е на Водолея и чрез Венера има шанс да се случи в отношенията, които имате.

Най-подходящите храни за всяка зодия

Време за активна комуникация и общуване с по-големи групи хора. Създаване на нови приятелства, разширяване на приятелския ви кръг или екип, в който се намирате, поставяне посока за бъдещите ви планове.

Важно е през настоящият период да имаме интелектуални стимули и да си поставяме перспективни цели. Ключово през периода е да имаме или изграждаме свобода, равнопоставеност и лекота във всички отношения, в които се намираме.