Следващият преход на планетата Марс е от Козирог към Водолей. Това се случва на 9 ноември и ще продължи до 19 декември.

Идва период, подходящ за занимания с всякакъв вид интелектуални дейности - технологии, иновации. Ако ви е интересна астрологията, тя също е под знака на Уран и Водолей. Сега успешно можете да се занимавате или дори да вникнете още по-дълбоко в нея.

Какъв е вашият темперамент според зодията?

Сега във Водолей е най-удачно в реализацията на бъдещите ви планове да включите колкото може по-голям кръг от хора. Водолеят е изключително хуманно ориентиран и се вдъхновява и работи добре с мащабни, иноваторски, оригинални проекти в името на доброто и светло за всички бъдеще.

Необходимо е да виждате перспектива в реализацията на идеите си. Комуникирайте активно и планирайте добре своето време. Още по-конкретно можете да разберете коя сфера от живота ви ще активизира Марс, като погледнете къде спрямо асцендента в личния ви хороскоп се намира Водолей.

Сексуалният темперамент според зодията

И нека не забравяме, че Марс, освен енергиен двигател, е и планета на агресията. Трябва да имате предвид и риска от конфликти, а чрез силните страни на Водолея - обективност, дистанцираност и безпристрастност, бихте могли да овладеете съзнателно подобни ситуации или дори да ги избегнете.

Хороскоп: Какви са астротенденциите пред зодиите през 2016-а?

Смисълът на астрологията е точно това - чрез информация и насока да ни даде възможност да използваме дадения ни към момента потенциал по най-полезен и добър начин.