Любимите храни на зодия Стрелец
Любимите храни на зодия Стрелец / ThinkStock/Getty Images

Представителите на зодия Стрелец трябва да обръщат специално внимание на своята диета и хранене, защото са склонни към напълняване и стомашно-чревни заболявания. Тяхното меню трябва да включва цвекло, домати, сливи, пиле, риба, ябълки, овес, сурови яйца, ягоди, кората на плодовете и зеленчуците, череши, зелен фасул и царевица.

Стрелците обичат природата и планината. Това обяснява тяхната привързаност към месото и барбекюто, съобщават от foodpanda.

Никога не пропускат десерта след вечеря, особено ако е плодов сладолед. Обичат вкуса на череши, малини, дини и пъпеши. Избягват хранителни продукти, които са ароматизирани или направени със синтетични методи.

Представителите на зодия Стрелец са екстравагантни личности, затова обичат експериментите в кухнята. Ще се зарадват на сочна пържола, поднесена със сладък дресинг, или салата, която е микс от плодове и зеленчуци.

Стрелците обичат да ядат необичайни неща, затова касисът се препоръчва за тях, тъй като помага в смилането на храната. Те много обичат и супи, като любимата им е картофена крем сума, с много крутони.

Имайте предвид, че за Стрелците са много важни количествата в порцията. Сервирайте им голяма купа сладолед или огромна чиния с ребърца и те ще бъдат доволни.

А какво обичат да хапват другите зодии:

Любимите храни на зодия Козирог

Любимите храни на зодия Водолей

Любимите храни на зодия Риби

Любимите храни на зодия Овен

Любимите храни на зодия Телец

Любимите храни на зодия Близнаци

Любимите храни на зодия Рак

Любимите храни на зодия Лъв

Любимите храни на зодия Дева

Още любопитни новини за зодиакалните знаци:

Как се обличат зодиите

Зодиакалната двойка с минимален шанс за успешна връзка

Зодиите, които изневеряват най-много

Сексуалният темперамент според зодията