Предполагаемата нова изгора на британския принц Хари - актрисата от САЩ Меган Маркъл, е себична интересчийка, която страда от нарцисизъм, пише в. "Дейли експрес", като се позовава на твърдение на по-голямата сестра на Меган.

Принц Хари породи слухове за тайна връзка с холивудска звезда (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според чуждестранните таблоиди 51-годишната Саманта Грант заявила, че по-малката ѝ сестра е "социална катерачка", израснала с телевизионни репортажи за принцовете Уилям и Хари. Тя казала това в желанието си да предупреди кралското семейство с каква жена може да си има работа.

Жените, които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)

Според таблоидите Саманта разказала, че 35-годишната Меган е мечтаела да стане принцеса и се е спряла на принц Хари, защото си пада по червенокоси.

Саманта Грант обаче отрече в профила си в Twitter, че изобщо е говорила с Джеймс Робъртсън, автор на статията за Меган Маркъл в RadarOnline, и нарече интервюото "лъжа".

Принц Хари и звездата от „Костюмари" Меган Маркъл подхраниха слуховете, че имат тайна връзка, след като бяха забелязани да носПринц Хари и звездата от „Костюмари" Меган Маркъл подхраниха слуховете, че имат тайна връзка, след като бяха забелязани да носят еднакви гривни.ят еднакви гривни.

От Бъкингамския дворец съобщиха, че няма да коментират личния живот на по-малкия син на принц Чарлз.

Още за принц Хари:

Принц Хари иска деца, но още не е намерил подходящата жена

Принц Хари е най-желаният ерген в света

Принц Хари и Ели Голдинг породиха слухове за тайна връзка (СНИМКИ)