Адел разкри в интервю за списание Vanity Fair (Венити феър), че е страдала от депресия след раждането на сина си, а когато е била по-млада, се е лекувала заради "много тъмната си страна", съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Адел без грим на корицата на "Ролинг стоун" (СНИМКА)

Синът й Анджело, който е на четири години, обаче я е избавил от депресията, която я сполетявала периодично още от 10-годишна, когато починал дядо й. Заради Анджело тя спряла и да пие, защото "да имаш махмурлук и да си с дете, е изтезание". Сега тя се ограничава до две чаши вино седмично.

Адел стана майка през октомври 2012 година

Певицата, която е на 28 години, каза, че обича сина си "повече от всичко", но наистина й е било трудно да свикне с майчинството. "Толкова бях обсебена от детето си, че се притеснявах дали се справям", призна тя.

Що се отнася до кариерата й, Адел каза, че не държи да прави друго турне. "Бих искала да записвам песни, но мога да мина и без аплодисменти. Организирам турнето, за да видя всички, които толкова ме подкрепят. Не ме е грижа за парите", заяви тя.

Как Адел спря да пие Да имаш махмурлук и да си с дете е изтезание
netinfo
Носителката на 10 награди Грами, известна с прочувствените си балади, каза, че бъдещите й песни могат да не приличат на написаните за албума "21" през 2011 г., от който бяха продадени над 31 милиона копия в света. Тя вече не е същия човек, а и няма време толкова да страда.

Адел смъмри фенка, снимала я по време на концерт (ВИДЕО)

"Вече не съм толкова отстъпчива, а и нямам време да се отдавам на поражението като тогава", заяви тя. „Пишех албума не на себе си. пияният език е много искрен".

Продуцентът Тони Висконти разгневи феновете на Адел

Освен че вече не пие, Адел е спряла и цигарите. Не яде и пици, за да пази гласа си. Що се отнася до наркотиците, тя не ги е опитвала, защото семеен приятел умрял от свръхдоза, когато е съвсем млада.

Турнето на Адел, което продължи почти цяла година, приключва на 21 ноември, припомня БТА.

Как Адел спря да пие Да имаш махмурлук и да си с дете е изтезание
netinfo