Близки на обвинения в нападение над лекарка: Не я е ударил, залитнал е
Близки на обвинения в нападение над лекарка: Не я е ударил, залитнал е / DarikNews.bg, Тина Соколова

Близки на арестувания в петък Димитър Костадинов, обвинен в нападение над д-р от Спешна помощ в Пазарджик Гергана Анчева, твърдят, че той не я е ударил нито веднъж. Имало е спречкване, при което младежът е залитнал и е възможно тогава да е бутнал лекарката, разказва чичото, Ангел Костадинов, свидетел на случилото се.

Тийнейджър преби лекарка от Спешно отделение на болницата в Пазарджик

Около 60 близки на Димитър тази сутрин излязоха на протест пред съда в Пазарджик. По думите им обвиненията срещу него са силно преувеличени. Повод за проявата е очакваното днес вземане на постоянна мярка за неотклонение.

Недоволните на няколко пъти пресичаха по пешеходната пътека и спираха движението, като пропускаха само тролеи и коли със специален режим на движение.

Нападателите на лекарката в Пазарджик искат да я съдят (ВИДЕО)

Стана ясно, че близките на младежа трудно са намерили адвокат, склонен да поеме защитата му. Досега семейството не е получило обвинителния акт, каза още чичото.

Той разказа още, че синът му, пострадалият при катастрофа, който е бил придружаван от тях, е чакал 6 часа да бъде приет в болницата. Ангел заяви, че ще съдят лекарката за проявена небрежност и за клевета.