Япония е страна, която изненадва чужденците с обичаите и нравите си. Японците са усърдни работници, с чувство за дълг и отговорност, но когато става въпрос за забавления, нещата излизат извън европейските представи за нормалност.

Вижте 7-те най странни бара в Япония

Котешкият бар Аканасу

Това е едно от първите заведения в Япония, което прокарва идеята за котешки кафенета. Тук посетителите могат да изпият питиетата си в компанията на различни котки, да ги галят и гушкат. Това намалявало стреса.

Шведски ресторант предлага меню за кучета

Кайжу Сакаба- комикс бар

Това е бара на чудовищата от японските комикси. Тук персоналът е облечен в гумирани костюми, питиетата и ястията са тематични и добри герои не се допускат. Редовно има и тематични шоута с битки на зловещите герои.

Таверна Каябукия

Обслужващият персонал на това семейно заведение се състои от маймуни. Те сервират храната и питиетата, носят сметката и отсервират. Това води до постоянни инциденти с изпуснати чинии и чаши. Има и маймунско шоу.

Знаете ли какво е мочи?

Бар за стрелба

Ако в края на работния ден си тръгвате с чувството , че бихте застреляли някого, най-вече шефа си, то това е подходящото място да пийнете и да постреляте диво с различни оръжия, макар и с халосни патрони.

Бар Алкатраз

Това заведение прилича на психо затвор, а сепаретата са мрачни килии с решетки. Сервитьорките са облечени като санитарки, а за да ги повикате трябва да тропате по решетките. Менюто е безумно,сервирането също.

Ресторант-тоалетна отвори врати в Индонезия

Вибарторен бар "Wild One"

Ако искате да пийнете в компанията на множество вибратори и изкуствени вагини-това е вашето място. Влизате през врата с формата на вагина и попадате в рая на вибраторите. Може да разгледате и използвате всеки.

Кагая бар

Това място е наситено с японска лудост. Ако не знаете какво ви очаква, може да решите, че персоналът се състои от шантави психопати. Менюто, сервирането и всичко останало е безумна импровизация.