Никой не желае мира повече от една майка
Никой не желае мира повече от една майка / netinfo

Благодарение на личната ангажираност на премиера Бойко Борисов през 2016 г. пристанището на територията на град Приморско стана общинско. Това бе изтъкнато от представители на местната общност, работещи в двата основни отрасъла в региона - туризъм и рибарство по време на среща с кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

„Резултатът от тези действия е насочен от една страна към повишаване на заетостта в сферата на риболова и подобряване на възможностите за генериране на приходи в местния район, а от друга отваря възможността за превръщането на пристанището в модерно съоръжение, което ще подобри имиджа на региона като добро и перспективно място за живеене и отлична туристическа дестинация", подчерта по време на срещата кметът на община Приморско Димитър Германов.

Цецка Цачева сподели, че тези добри резултати за всички населени места в България могат да продължат да се реализират, само ако бъде съхранена стабилността в държавата. „Не трябва никога да допускаме връщане назад в развитието на страната ни, както се случи по времето на правителството на Орешарски. Ние положихме много усилия. Като президент и вицепрезидент с Пламен Манушев ще направим така, че да продължат да се случват хубавите неща за България", каза Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе категоричен, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-достойната президентска двойка. По думите му, те имат опит и човешки качества да бъдат истински обединители на нацията. „Уверен съм, че всички български граждани ще ги подкрепят с номер 17, за да бъде гарантирана стабилността и сигурността на страната ни. Това е необходимо, за да продължи развитието на всички населени места и отрасли в страната", заяви Цветанов.

„Ние ще работим за стабилна и сигурна България. Никой не желае мира повече от една майка, затова като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията", подчерта кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.