Десета жена обвини Тръмп в сексуално посегателство (СНИМКИ)
Десета жена обвини Тръмп в сексуално посегателство (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Още една жена обвини претендента за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп в сексуално посегателство, съобщи телевизия Ен Би Си (NBC).

Тръмп за жените, обвиняващи го в сексуални посегателства: Болни лъжкини

45-годишната йога инструкторка Карина Вирджиния e десетата жена, която отправя подобни обвинения към кандидата на Републиканската партия за държавен глава.
На специална пресконференция в Ню Йорк тя описа случка от 1998 година, когато е била на 27 години.

Жени с обвинения към Тръмп за сексуални посегателства

Връщайки се в спомените си от преди осемнадесет години, тя споделя, че чакала да пристигне кола, която да я откара вкъщи, след като присъствала на среща от тенис турнира US Open в Куинс, Ню Йорк.

Десета жена обвини Тръмп в сексуално посегателство (СНИМКИ)
netinfo

Милиардерът в компанията на други мъже започнали да я обсъждат наблизо. След това Тръмп пристъпил към нея, хванал я за ръката и докоснал дясната й гърда. "Бях в шокирана, треперих", разказва тя. „Не знаеш ли кой съм", попитал я Тръмп.

Скандален запис компрометира Тръмп, той се извини (ВИДЕО)

"Чувствах се уплашена и безсилна", спомня си жената. По думите й тогава дошла колата, която чакала, тя се качила и след като затворила вратата, шокът й се превърнал в срам.

Десета жена обвини Тръмп в сексуално посегателство (СНИМКИ)
netinfo

На свой ред Тръмп отхвърля обвиненията и ги окачествява като изцяло изфабрикувани.
Той твърди, че с приближаването на вота американските медии не се спират пред нищо, за да го компрометират в очите на избирателите.

Източник: БГНЕС