Чували ли сте легендата за любопитната робиня с отрязано ухо, обесена на полилея в къщата?

Клоуи била робиня в плантация в американския щат Луизиана. Нейната история ни разказва Хестър Ейби, която организира туристически обиколки на места, обитавани от духове.

Най-зловещите места в света (ВИДЕО)

Клоуи работела в плантацията Мъртъл в Луизиана. Нейният собственик бил съдия на име Кларк Удръф. Легендата разказва, че той много харесал Клоуи и дори я взел за любовница.

Красивата робиня обаче била много любопитна и често подслушвала съдията и неговото семейство, докато един ден не била заловена. За наказание съдия Удръф отрязал ухото ѝ.

Най-зловещите събития, случили се на Петък 13-и

За да отмъсти, робинята му приготвила отровно ястие, до което обаче се добрали децата му, на които Клоуи била бавачка.

Децата починали, а наказанието на Клоуи било смърт. Робинята била обесена на един от полилеите в къщата.

И така духът на Клоуи става част от плантацията завинаги.

„Плашила съм се много пъти, докато не осъзнах, че не е добра идея да влизам в някои от стаите. Чувала съм стъпки, усещала съм аромата на сладък парфюм", разказва екскурзоводката Хестър Ейби.

Вижте най-зловещите места в Англия (ВИДЕО)

Тези, които са виждали Клоуи, твърдят, че от раменете надолу тя е просто синя мъгла. Главата ѝ е на чернокожа жена с голяма обица на дясното ухо. Лявото ѝ ухо липсва.

Но духът на Клоуи не е единственият, който скита в къщата. Там живеят още три духа - на отровените деца. А Клоуи до днес се грижи за дечицата... и за гостите на плантацията.

„Много от гостите разказват, че усещат как Клоуи ги завива, докато спят. Други твърдят, че са чували детски смях - деца, които се кикотят или пеят детски песнички...

Още смразяващи кръвта истории:

Аокигахара - гората на самоубийците

Най-страховитите места на планетата

Коя е Кървавата Мери? (ВИДЕО)

Секси призраци подмамват шофьори в Уелс