Секси призраци подмамват шофьори в Уелс
Секси призраци подмамват шофьори в Уелс / Thinkstock/Getty Images

Секси призраци примамват шофьори в Уелс, алармира безплатният в. "Метро". Изданието разказва за ужасното приключение на мъж, който се представил като Джон. Той имал среща за запознанство с дама в град Суонзи, която не се състояла. Завръщайки се у дома, Джон се придвижил по натоварената магистрала А-40.

На пътя му махнала сексапилна стопаджийка, облечена цялата в бяло. Тя доста го предразположила по пътя и той отбил и я завел в обществена тоалетна. Започнали да правят секс, но изведнъж страшно замирисало на нещо като цигарен дим. Джон започнал да се души и да се дави. Той избутал с все сила дамата, която изведнъж се оказала грозна старица с изприщено лице.

Според специалисти въпросният господин е заспал на паркинга и е изпитал тъй-наречената сънна парализа. В такова състояние човек се чувства като буден, а в същото време не може да помръдне нито един мускул. Със сънна парализа се обясняват най-често и историите за отвличане и секс с извънземни същества.

Според паранормалния автор Гавин Дейвис, случаят с Джон не е единственият в Уелс. Подобни на неговото приключение той описал в книгата си "Призрачен секс", която оглавява класацията за паранормални творби в "Амазон киндъл".

Източник: БТА